Nieuws

Gert Jan Karsten ook komend seizoen trainer van HHC Hardenberg

Gert Jan Karsten (foto) en HHC Hardenberg zijn tot overeenstemming gekomen om de onderlinge overeenkomst met n jaar te verlengen. Hij is daardoor ook komend seizoen de hoofdtrainer van de club.

,,Ik ben erg blij dat ik voor een vierde seizoen als hoofdtrainer van deze mooie vereniging en deze prachtige groep mag aanblijven, reageerde Karsten op de officile site van HHC. Voorzitter Bert Beun is eveneens verheugd. ,,We zijn trots dat Gert Jan langer aan ons verbonden blijft. Hij leeft voor het voetbal en is bij de club dan ook echt op zijn plaats. We verwachten dat Gert Jan samen met zijn staf en de selectie voor veel memorabele voetbalmomenten gaat zorgen in de komende periode.

De trainer vervolgt: ,,We hebben de afgelopen seizoenen gericht gewerkt aan een attractieve speelwijze en het vernieuwen, dan wel verjongen van de selectie. Ook de komende periode wachten er weer belangrijke taken qua invulling van onze selectie. En natuurlijk willen we vooral blijven presteren in de Tweede Divisie en ben ik trots dat ik al meer dan vijf jaar actief ben bij HHC Hardenberg en daar ben ik iedereen binnen de club dan ook erg dankbaar voor.

Lees ook:

Verhuizende Koos Werkman kiest voor Spakenburg

Glenn Kobussen ook volgend seizoen in het shirt van HHC

Danny Bouws klom naar boven na blessuregolf