Nieuws

Geschokte reacties op besluit FC Lienden

Nadat FC Lienden gisteren bekendmaakte te stoppen in de Tweede Divisie, heeft de regionale krant De Gelderlander eerste reacties opgetekend. Hier zijn er twee daarvan.

Zo wist trainer Hans van de Haar (foto) dat de club het moeilijk had, maar kwam het nieuws toch als de spreekwoordelijke donderslag bij heldere hemel. ,,Dat we er per direct mee moeten stoppen, had ik ook weer niet verwacht. Ik ben afgelopen zomer, toen ik weer terugkeerde als trainer van FC Lienden, ingelicht over de huidige situatie bij de club. Nico Wagenvoort en Adrie Timmer waarschuwden dat het FC Lienden van tegenwoordig niet meer het FC Lienden van toen is. Maar deze beslissing valt wel rauw op mijn dak. Als we eerste hadden gestaan, was dit besluit niet genomen. Ik vind het verschrikkelijk jammer, want ik had grote plannen met een deel van dit team. Ik kan me voorstellen dat de jongens boos zijn. We moeten ons ook realiseren dat wij dankzij de sponsoren die er nu mee stoppen, onze ambities konden waarmaken op dit niveau.

Aanvoerder Milad Intezar, die bezig is aan zijn zesde seizoen bij FC Lienden, is geschokt, zo bleek uit zijn reactie in De Gelderlander. ,,Ik moet het nog even laten bezinken. Als groep schrokken we erg van dit bericht. Het is allemaal nog erg vers en het moet nog goed tot mij doordringen, maar toen we de club verlieten hebben we maar afscheid van elkaar genomen. Heel raar allemaal.. We zijn geschokt en verrast. Persoonlijk had ik het seizoen afgemaakt. Dit voelt toch als opgeven, en zo ben ik niet. Aan de andere kant; ik kan niet zeggen wat zij met hun geld moeten doen. Hier valt niks tegen te doen.

Lees ook:

FC Lienden trekt zich terug uit Tweede Divisie