Nieuws

Goede samenwerking Spakenburg en Bitter leidt tot contractverlenging

Waar een toernooi met het Nederlands Politie Elftal toe leidt Jordi Bitter heeft zijn contract met SV Spakenburg inmiddels met twee jaar verlengd.

Afgelopen zomer maakte de aanvaller de overstap naar de blauwe zijde van De Westmaat. Na een toernooi in Tsjechi met het Nederlands Politieteam begon bij Jordi Bitter het gevoel weer te komen dat hij nog een keer wilde pogen om op hoog niveau te spelen. ,,Het was weer heerlijk om veel wedstrijden achter elkaar te spelen met goede voetballers om me heen. Ik had het zo naar mijn zin, had fysiek geen enkel probleem en de stimulerende woorden van de trainers en spelers als Michael Lanting hebben als een stimulans gewerkt om het nog een keer te proberen.

De overstap van Derde Klasser DTS naar het hoogste amateurniveau is niet alleen Bitter, maar ook Spakenburg bevallen. De man die in de jeugd nog topscorer was van AZ, Haarlem en Ajax en met het Nederlands Elftal voor spelers onder de zeventien jaar meeging naar het WK in Mexico in 2011 heeft inmiddels al vier keer gescoord voor zijn huidige club (op de foto juicht hij na zijn treffer tegen SVV Scheveningen). Het leidde ertoe dat beide partijen de samenwerking voor in principe twee jaar hebben verlengd.

Bestuurslid Technische Zaken Martijn Koelewijn: ,,Jordi heeft bewezen dat hij het voetballen zeker nog niet verleerd is en wij hebben volop vertrouwen in het feit dat hij een toegevoegde waarde is voor ons elftal. Jordi heeft nog veel meer in zijn mars, daar zijn we van overtuigd.