Nieuws

GVVV haalt en behoudt routine

Door Philip Ties te behouden en Joshua Patrick te halen, heeft GVVV zich voor volgend seizoen verzekerd van de nodige routine. Beiden tekenden voor een jaar.

Philip Ties heeft zijn aflopende contract verlengd tot medio 2021. Nadat hij afgelopen zomer overkwam van SV Spakenburg werd hij weliswaar geplaagd door een blessure, maar desondanks staat hij al op twaalf wedstrijden, waarin hij zijn meerwaarde voor de ploeg van trainer Niek Oosterlee heeft bewezen.

Verder heeft de club uit Veenendaal Joshua Patrick voor volgend seizoen vastgelegd. De 33-jarige komt van DVS’33 uit Ermelo, waarvoor hij sinds de zomer speelt. In de seizoenen daarvoor speelde de aanvaller onder meer voor DOVO, AFC Amsterdam en SV Argon. Volgens technisch manager Rob de Boer komt een multifunctionele speler naar de blauwe zijde van Sportpark Panhuis. ,,Joshua Patrick kan op alle posities in de voorhoede uit de voeten. Hij maakt veel treffers en is volgend seizoen van absolute meerwaarde voor onze ploeg. Dat hij 33 jaar is, zegt mij niet zo veel.”

Joshua Patrick is de elfde speler die GVVV voor volgend seizoen heeft gecontracteerd. Het trok Joël van Wijk aan en verlengde met Philip Ties, Corné Davelaar, Patrick-Prosper Fini, Tom Oostinjen, Mart de Jong en Johan Jansen. Robin Mulder, Jeremy de Graaf en Laurens van der Voort hebben nog een doorlopend contract tot medio 2021.

Op de foto viert Joshua Patrick in de lente van 2017 met aanhangers van de plaatsgenoot van GVVV, DOVO, de promotie naar de Derde Divisie.