Nieuws

GVVV-IJsselmeervogels volgende week live op tv

De wedstrijd tussen GVVV en IJsselmeervogels wordt op zaterdag 20 april rechtstreeks uitgezonden door FOX Sports. Het duel begint, zoals gebruikelijk bij live-wedstrijden, om 15.30 uur.

De zendgemachtigde van de Tweede Divisie blijft daarmee in de slotfase van het seizoen de focus houden op de strijd om het kampioenschap. Nadat zaterdag de camera’s worden gericht op AFC in de ontmoeting met BVV Barendrecht, gaan die een week later naar de concurrent. En die staat voor een zware taak, want de club uit Veenendaal mag dan met de tiende plaats een middenmoter zijn, GVVV was degene die op 1 december met 1-2 won op de Westmaat. Dankzij Danny van den Meiracker kwamen de mannen van trainer Ted Verdonkschot wel op een 1-0 voorsprong, maar Sherwin Grot en Rodny Hofman bezorgden IJsselmeervogels na rust een slechte zaterdag. Het was één van de slechts vijf nederlagen die de ‘Rooien’ tot nog toe incasseerden.

Met die achtergrond in gedachten maakte Fox Sports de keuze om deze ontmoeting te promoveren tot de live-wedstrijd van speelronde 30.