Nieuws

Hans van de Haar van Lienden naar TEC

Hans van de Haar wordt de nieuwe trainer van SV TEC. De oefenmeester tekende een contract voor een jaar bij de club uit Tiel en wordt daarmee opvolger van Arjan van der Laan.

Hoewel de oefenmeester zijn ziel en zaligheid heeft gelegd in de FC Lienden en zo vorig seizoen zelfs hielp om een vroegtijdig terugtrekken van de club uit de Tweede Divisie te voorkomen, heeft hij enige tijd geleden al aangekondigd te vertrekken bij de club die momenteel uitkomt in de Derde Divisie zondag. Met zijn ploeg is hij verwikkeld in een strijd tegen hernieuwde degradatie.

Hans van de Haar (foto) heeft niet alleen bij FC Lienden, maar ook bij SV Spakenburg al ervaring opgedaan als trainer op dit niveau, nadat hij als speler een mooie loopbaan had in het betaalde voetbal bij onder meer FC Utrecht, RKC Waalwijk, KFC Uerdingen 05, SSV Ulm 1846, De Graafschap en AGOVV Apeldoorn.

Eerder had Arjan van der Laan al laten weten na dit seizoen te vertrekken bij TEC. Hij gaat aan de slag bij tweedeklasser Altior uit Langeraar.