Nieuws

Heel bijzondere rentree bij SV TEC

Nog geen twee maanden nadat Massimo Fonseca Hoogerwerf de deur bij SV TEC achter zich dicht deed, is het talent al terug gekeerd bij de club uit Tiel.

Op 27 januari werd bekend dat hij net als Daan Disveld en Skender Loshi met onmiddellijke ingang was vertrokken van Sportpark De Lok om een nieuwe sportieve uitdaging te zoeken. Dat was al opvallend, aangezien Massimo Fonseca Hoogerwerf (foto) pas in de zomer naar Tiel was gekomen na een avontuur bij het Poolse Zaglebie Lubin II. Eerder had de aanvaller gespeeld voor onder meer NEC, Arnhemse Boys en De Graafschap.

Maar nog sneller dan hij was vertrokken, is hij nu dus weer terug. En dat niet alleen voor de rest van dit seizoen, maar ook voor de jaargang 2020/’21. De twintigjarige behoorde eerder deze competitie drie keer tot de basis van TEC en viel zes keer in.

Hij hier naar Mijn verhaal van Massimo Fonseca Hoogerwerf.

Overigens verlaat Obi Onyeike in juli SV TEC om over te stappen naar VVSB. De 27-jarige verdediger speelt als sinds 2015 bij de club uit Tiel. Eerder was hij onder meer actief namens FC Dordrecht. De speler verklaarde op de officiële site van zijn nieuwe werkgever zijn beweegredenen om naar Noordwijkerhout te gaan. ,,Ik zag altijd al dat het voetbal goed leefde bij VVSB. Hiermee heb ik een leuke nieuwe uitdaging te pakken, die vanaf mijn woonplaats Zaandam en werk in Amsterdam ook beter te combineren valt.”