Nieuws

HHC Hardenberg-Excelsior Maassluis volgende week live op tv

De wedstrijd tussen HHC Hardenberg en Excelsior Maassluis wordt op zaterdag 30 november rechtstreeks uitgezonden door FOX Sports. Het duel begint, zoals gebruikelijk bij live-wedstrijden, om 15.30 uur.

Daarmee richten de camera’s van de sportzender zich op twee clubs die een verschillende ontwikkeling doormaken. Vorig seizoen behoorden zij samen tot de groep achtervolgers van kampioen AFC, waarbij de Rijnmonders zelfs als tweede eindigden. HHC moest genoegen nemen met de zesde positie. Nu draaien de Hardenbergers nog steeds mee in de top, met een vierde plaats op slechts vier punten van koploper IJsselmeervogels. Ongeacht de uitslagen van komend weekeinde staat de formatie van trainer Gert Jan Karsten op 30 november dus onder druk om mee te blijven doen in de kampioensrace.

Daaruit heeft Excelsior echter afscheid genomen. Maassluis staat momenteel veertiende en heeft slechts twee punten voorsprong op SVV Scheveningen en SV TEC. Daarmee lijkt de ploeg steeds meer verwikkeld te raken in een strijd om klassebehoud. Ook de mannen van trainer Dogan Corneille zal er dus alles aan gelegen zijn om op sportpark De Boshoek te winnen.

Met die achtergrond in gedachten maakte Fox Sports de keuze om deze ontmoeting te promoveren tot de livewedstrijd van speelronde veertien.