Nieuws

HHC Hardenberg verlengt en versterkt binnen technische staf

HHC Hardenberg heeft bekendgemaakt vanaf komend seizoen enkele veranderingen door te voeren in de technische staf. Met Harry Warmelink – momenteel trainer in de Derde Klasse zaterdag bij DES Nijverdal – heeft het voor het komend seizoen een extra assistent weten te strikken.

Warmelink, zo is te lezen op de website van de huidige nummer zeven van de competitie, zal zich hoofdzakelijk gaan bezighouden met talentontwikkeling. Aan hem de taak om ontwikkelingsplannen samen te stellen. Zijn werkzaamheden bij HHC Hardenberg zal hij wel gaan combineren met een ander dienstverband. De 46-jarige coach staat vanaf komende zomer namelijk aan het roer bij VV Zuidwolde, uitkomend in de Tweede Klasse zondag (District Noord).

Ook was er nieuws over de huidige assistent-trainer van Hardenberg. Jan-Piet Bosma zal namelijk op eigen verzoek één trainingsdag minder actief zijn op Sportpark de Boshoek. Wel wordt zijn aflopende contract tot en met het volgende seizoen verlengd. Voorzitter Bert Beun: ,,We zijn blij met de komst van Harry in onze technische staf. Enerzijds omdat hij op de maandag expertise toevoegt vanuit zijn ervaring bij het begeleiden van onze talenten, anderzijds omdat Jan-Piet – doordat hij een avond minder zal trainen – zo open staat voor een nieuw seizoen bij onze club.”