Nieuws

HHC Hardenberg verlost Nick de Bondt

De sportieve toekomst van Nick de Bondt ligt in Hardenberg. De 24-jarige buitenspeler – momenteel door SV Spakenburg verhuurt aan VV Duno uit de Hoofdklasse B – maakt in de zomer de overstap naar HHC.

De voormalig speler van onder meer De Treffers, Go Ahead Eagles, FC Dordrecht en Jong Ajax, die de toen nog gezamenlijk opleiding van Vitesse en AGOVV doorliep, heeft zin in een nieuw avontuur. ,,HHC Hardenberg is een gerenommeerde club uit de Tweede Divisie, een grote amateurclub. Een mooie vereniging om voor uit te komen. Ik denk dat de trainer en het elftal aanvallend voetbal nastreven, met hoge druk op de helft van de tegenstander. Ik denk dat dit goed bij mij past. Ik hoop dat ik iets kan toevoegen dat de ploeg misschien nog mist met mijn voorzetten, doelgerichtheid, mijn linkerbeen, met spelhervattingen.”

Dat HHC uitkomt bij de voormalige jeugdinternational is vooral te danken aan trainer Gert Jan Karsten. ,,Ik heb met hem al vanaf mijn eerste seizoen bij De Treffers contact, de club zat dus al langer achter mij aan. Daar krijg je een goed gevoel dan. Als een trainer dat doet, dan geeft dat je veel vertrouwen op speeltijd. En ook vanuit de club, waar ik gesprekken mee heb gehad, voel ik vertrouwen. Dat spreekt mij erg aan.”

Lees ook:

Reactie Gert Jan Karsten na HHC Hardenberg – AFC 23 februari 2019

Reactie Rick Hemmink na HHC Hardenberg – AFC 23 februari 2019