Nieuws

HHC kroont een week vol contractnieuws

HHC Hardenberg beleefde sportief een mooie zaterdag met de 3-0 winst op IJsselmeervogels, maar de club heeft ook de kroon gezet op een week met contractnieuws. De meest waardevolle speler van 2018, Rob van der Leij, blijft immers nog twee jaar aan de vereniging verbonden.

HHC en Rob van der Leij hebben hun verbintenis met twee jaar verlengd. Het betekent dat de aanvaller, die ook zaterdag weer goed was voor een doelpunt en die daardoor als zijn doelpunten en assists worden opgeteld in 2018 al op 33 staat, tot medio 2021 bij de club uit Hardenberg blijft voetballen.

Natuurlijk is HHC is erg blij, zo vertelde voorzitter Bert Beun. ,,Rob speelt sinds 2014 bij ons en is inmiddels n van de gezichten van ons eerste elftal. Zijn manier van spelen past bij de club, dat heeft hij meer dan bewezen. Het is heel mooi voor onze vereniging dat hij nog twee jaar voor ons eerste blijft spelen.

Eerder deze week werd bekend dat ook Jurjan Mannes, Danny Bouws en Jol Amakodo langer op sportpark De Boshoek blijven. Er staat tegenover dat Koos Werkman HHC komende zomer verlaat.

Lees ook:

Koos Werkman kiest voor een toekomst in Amsterdam

Bouws en Amakodo blijven bij HHC

Tweede Divisie Scout: Rob van der Leij