Nieuws

Husen terug op het oude nest, BVV Barendrecht weer voorzien van routinier

Het is overigens niet alleen Stanley Husen die zijn rentree gaat maken op Sportpark de Bongerd. Ook voormalige krachten Peter de Lange en Tom Eekman zijn vanaf komende zomer weer te bewonderen bij de huidige nummer 16 van de competitie. Voor Husen is dit weerzien met zijn voormalige werkgever extra speciaal: elf jaar geleden al maakte hij zijn eerste opwachting voor de hoofdmacht van de formatie waar hij deels de jeugdopleiding doorliep.

Gisteravond deed BVV Barendrecht uit de doeken dat het vanaf komende zomer weer kan beschikken over de centrumverdediger. De afgelopen periode deed Husen dienst als selectielid van Kozakken Boys, de ploeg waar hij in 2015 met succes een gooi deed naar de kampioenstitel. Nog geen jaar later maakte de inmiddels 29-jarige mandekker zijn opwachting in de Derde Divisie, in de kleuren van ASWH Ambacht is hij nu bezig aan zijn derde seizoen in de vierde voetbalafdeling die het Nederlandse voetballandschap rijk is.

Zijn opleiding genoot Husen zoals al gezegd niet alleen bij Barendrecht, nog voor zijn periode daar was hij ook actief als jeugdpupil bij De Musschen en doorliep hij deels de jeugdopleiding van Feyenoord.