Nieuws

IJsselmeervogels-GVVV volgende week live op tv

De wedstrijd tussen IJsselmeervogels en GVVV wordt op zaterdag 22 februari rechtstreeks uitgezonden door FOX Sports. Het duel begint, zoals gebruikelijk bij live-wedstrijden, om 15.30 uur.

De keuze was in zekere zin eenvoudig, omdat het de enige wedstrijd van de Tweede Divisie is die tijdens het inhaalweekeinde wordt afgewerkt. Dat heeft ermee te maken dat de thuisclub op donderdag 23 januari in het toernooi om de TOTO KNVB Beker heeft gespeeld tegen Go Ahead Eagles en de rusttijd naar zaterdag 25 januari natuurlijk te kort was.

Maar… Het gaat wel degelijk op voorhand om een boeiende wedstrijd, want IJsselmeervogels kan met een zege aansluiting krijgen bij koploper HHC Hardenberg. Zo wordt de strijd om het kampioenschap nog spannender dan die al is. Er staat tegenover dat GVVV de punten ook heel goed kan gebruiken. De club uit Veenendaal heeft vier punten voorsprong op een positie die aan het eind van de reguliere competitie zou leiden tot play offs om promotie/degradatie met clubs uit de Derde Divisie. De ploeg van trainer Niek Oosterlee wil natuurlijk voorkomen dat zij daartoe wordt veroordeeld.