Nieuws

Jack van den Berg terug bij BVV en in de Tweede Divisie

Jack van den Berg volgt op 1 januari Albert van der Dussen op als hoofdtrainer van BVV Barendrecht. De oefenmeester heeft voor anderhalf seizoen getekend op sportpark De Bongerd.

Nadat de club en Van der Dussen op maandag de samenwerking beindigden, heeft zij een opvolger gevonden in een goede bekende. Als voetballer speelde Van den Berg immers al zes seizoenen in de hoofdmacht van Barendrecht. Tussen 2006 en 2015 was hij vervolgens negen jaar hoofdtrainer van de bewoners van sportpark De Bongerd. Onder zijn leiding won BVV in 2009 de landelijke amateurbeker. Een jaar later loodste hij de vereniging naar het kampioenschap van de Hoofdklasse. In de zomer van 2015 keerde hij terug naar ASWH, de club waarmee hij eerder sportieve successen boekte. Vorig seizoen volgde een overstap naar VV Katwijk, waarmee hij de titel in de Tweede Divisie veroverde. Desondanks vertrok hij 4 oktober bij de regerend kampioen, omdat het onvoldoende klikte met de selectie.

Bij zijn vertrek bij Barendrecht in 2015 werd Jack van den Berg benoemd tot Lid van Verdienste. De in Barendrecht woonachtige oefenmeester bleef betrokken bij de club en was na het afscheid van trainer Albert van der Dussen al de meest genoemde kandidaat om hem op te volgen. Hij gaat zijn club de komende maanden belangeloos helpen om zich te handhaven in de Tweede Divisie, waarna hij na de zomer vanaf de seizoenstart voor de groep staat. Op woensdag 2 januari begint hij bij BVV als de selectie op trainingskamp gaat naar Valencia. Op zaterdag 12 januari volgt zijn eerste officile krachtmeting, wanneer Jong Almere City de tegenstander is op sportpark De Bongerd.

Lees ook:

Jack van den Berg en Katwijk per direct uit elkaar

Albert van der Dussen per direct weg bij Barendrecht

Roerige tijden voor VVSB en BVV Barendrecht