Nieuws

Jan de Jonge blijft bij De Treffers

Hoewel hij pas afgelopen zomer is begonnen, bevalt de samenwerking van trainer Jan de Jonge en De Treffers zo goed, dat beide partijen hebben besloten het contract nu al tussentijds te verlengen. De oefenmeester is nu in principe tot juli 2021 verbonden aan de club.

De Jonge startte in juli als opvolger van Anton Janssen en leidde het eerste elftal sindsdien naar de huidige zevende plaats op de ranglijst van de Tweede Divisie. ,,Na een aantal jaren in het buitenland te hebben gewerkt, voelt het goed om weer in Nederland trainer te zijn. Daarbij is er zowel waardering vanuit mij voor de club als andersom. Het totaalplaatje is dus erg positief.”

De Treffers liet weten dat de vereniging samen met Jan de Jonge zich de ,,komende jaren in de breedste zin van het woord verder wil ontwikkelen.” De trainer legde die opmerking uit: ,,Het is de intentie om de doorstroming van de jeugd naar het eerste elftal nog beter te laten verlopen. Verder zijn de faciliteiten al goed in orde, maar ook in dat opzicht kunnen we wellicht nog een stap zetten. Het doel is om een vaste waarde te worden in het linkerrijtje van de Tweede Divisie om vervolgens vanuit daar te kijken wat er nog meer mogelijk is.”