Nieuws

Jansen en Adnane verlengen aflopend contract

Doelman Johan Jansen (29) en linksback Taoufik Adnane (32) hebben overeenstemming bereikt over een contractverlening bij GVVV. De twee vaste waarden hebben hun aflopende verbintenis met een jaar verlengd tot medio 2020. Jansen en Adnane komen respectievelijk al acht en negen seizoenen uit voor de Veenendaalse club.

Johan Jansen is dus al jaren een vast gezicht onder de lat bij de blauwhemden. In de laatste seizoenen hield de Barnevelder diverse concurrenten van een basisplaats af en stelde zijn positie in het doel veilig. De keeper speelde tot dusver 241 duels in de hoofdmacht. ,,GVVV is een mooie en warme club. Ik heb nog veel vertrouwen in een prachtig negende jaar bij deze vereniging. Ik was er dan ook snel uit om mijn aflopende contract te verlengen, aldus de routinier.

Taoufik Adnane is al meer dan vijf jaar de vaste linksback in de hoofdmacht. Hij speelde tot dusver 246 duels in het eerste elftal en gaat, inclusief zijn jeugdperiode, zijn tiende seizoen in bij GVVV. In een eerste reactie op de officile site van de blauwhemden vertelde de verdediger dat het een gemakkelijke keuze was: ,,Ik heb al een zeer lange tijd een binding met de club. Mijn vader en broer hebben hier gespeeld en zijn nog altijd nauw verbonden. Ik ben op mijn leeftijd niet meer de jongste, maar voel mij nog prima. Ik voel het als waardering vanuit de vereniging dat zij vertrouwen in mij uitspreekt en die waardering wil ik graag teruggeven.

Met het verlengen van Johan Jansen en Taoufik Adnane heeft de technische commissie tot dusver drie spelers vastgelegd voor volgend seizoen. Mart de Jong en GVVV kwamen vorig seizoen een tweejarige contractverlenging overeen.

Op de foto een beeld van de prachtige uithaal van Taoufik Adnane uit de wedstrijd tegen SVV Scheveningen op 8 september. De treffer werd later uitgeroepen tot Doelpunt van de Week.