Nieuws

Jasper de Muijnck stopt per direct bij Kozakken Boys

Het bestuur van Kozakken Boys en trainer Jasper de Muijnck (foto) hebben in goed overleg besloten om de samenwerking per direct te beindigen.

Technisch directeur Kees Spaan gaf daarover een uitleg op de officile site van de club. ,,Jasper de Muijnck heeft te kennen gegeven dat hij het niet voor elkaar krijgt om zijn voetbalvisie op de spelersgroep over te brengen. Ook na diverse gesprekken met de selectie en technische commissie is er geen verbetering waar te nemen. Jasper en wijzelf hebben geen geloof meer dat dit alsnog zou gebeuren en daarom is het beter om de samenwerking te beindigen. Het is jammer, want Jasper is een fijn persoon om mee te werken, maar als het niet klikt tussen een trainer en de spelersgroep dan wordt het gewoon heel moeilijk.

Voorzitter Henk de Goeij voegde hieraan toe: ,,Gelukkig is het allemaal in goed overleg met Jasper gegaan. We gaan nu kijken om een vervanger te vinden. Voorlopig nemen de assistent trainers Ton Cornelissen, Rick Adjei enFranois van Gool de taken van De Muijnck over tot er een nieuwe trainer is aangesteld.

Jasper de Muijnck werd in korte tijd al de derde trainer in de Tweede Divisie die sinds de start van het seizoen is vertrokken. Eerder kwam er een eind aan de werkzaamheden van Jack van den Berg bij VV Katwijk en Jack Honsbeek bij VVSB.