Nieuws

Jayson Halman kiest voor bekersensatie

Jayson Halman heeft in de bekersensatie van dit seizoen zijn nieuwe club gevonden. De aanvaller van Rijnsburgse Boys maakt immers de overstap naar ODIN’59.

Hoewel hij over een doorlopend contract bij Rijnsburgse Boys beschikt, liet de aanvaller in maart weten dat hij de club wilde verlaten. Op de officiële site zei Halman daarover: ,,Ik ben 21 jaar, ambitieus en wil spelen. Daarom is het tijd om voor mezelf te kiezen.” Omdat het talent geen basisplaats had en onder de huidige trainer Wilfred van Leeuwen steeds minder aan spelen toekwam, stemde de club in met zijn verzoek.

Uiteindelijk heeft hij gekozen voor ODIN’59 uit Heemskerk, dat in competitieverband in de Derde Divisie zaterdag speelt, maar dit seizoen vooral opzien baarde door de achtste finales van de strijd om de TOTO KNVB-beker te halen. Daarin was SC Heerenveen met 1-3 de betere, nadat de ploeg eerder nog FC Emmen en FC Lisse had uitgeschakeld. Halman speelde in het verleden voor Zuidoost United, de jeugdopleiding van NEC en Zeeburgia voor hij in 2017 koos voor een avontuur bij Rijnsburgse Boys.