Nieuws

Jeffrey Jongeneelen verlengt bij Rijnsburgse Boys

Aanvaller Jeffrey Jongeneelen (29) speelt ook de komende twee seizoenen voor Rijnsburgse Boys met een optie op een derde jaar. Hij heeft zijn contract deze week verlengd.

Jongeneelen en de technisch commissie van de geelzwarten hebben hun handtekening gezet onder een vernieuwd contract dat hem in principe tot medio 2022 aan de club bindt. ,,Uiteraard ben ik blij met de contractverlenging, aldus de spits. ,,Ik heb het goed naar mijn zin bij Rijnsburg en ik speel op het hoogste amateurniveau, het niveau waarop ik graag actief wil zijn. Bovendien is Rijnsburg zowel qua club als qua spelersgroep een vereniging met potentie. Ik denk dat we met deze groep nog wel een stap omhoog kunnen maken. Natuurlijk is het op dit moment voor iedereen nog even wennen aan de nieuwe speelstijl, maar met vier punten uit twee wedstrijden hebben we geen slechte start.

Jeffrey Jongeneelen is aan zijn derde seizoen bij Rijnsburgse Boys bezig. Twee jaar geleden maakte hij zijn debuut onder trainer Pieter Mulders, met wie hij binnen een jaar promoveerde naar de Tweede Divisie. Afgelopen seizoen eindigde de aanvaller met Rijnsburg op de vijfde plaats. Voor zijn periode op Middelmors stond Jongeneelen vijf jaar onder contract bij Katwijk. Andere clubs waarvoor de spits voor uitkwam, waren DHC en de jeugd van ADO Den Haag.

Op de foto een juichende Jeffrey Jongeneelen in de wedstrijd tegen BVV Barendrecht.