Nieuws

Jeremy De Graaf volgt het voorbeeld van Laurens van der Voort

Jeremy de Graaf heeft enkele dagen na zijn ploeggenoot Laurens van der Voort ook zijn contract met GVVV verlengd. De 28-jarige spits blijft in principe nog twee jaar op sportpark Het Panhuis.

Jeremy de Graaf kent persoonlijk een goed seizoen. De in Amsterdam woonachtige aanvaller was immers bij elf van de twintig doelpunten betrokken en heeft daarmee een groot aandeel in de productie van GVVV. ,,Logischerwijs ben ik erg blij met de verlenging van mijn contract. Ondanks een mindere seizoenstart ben ik ervan overtuigd dat dit team tot goede prestaties in staat is. Ik hoop daar een mooie bijdrage aan te leveren.”

Namens de technische commissie is Rob de Boer eveneens in zijn nopjes. ,,Vorig seizoen was Jeremy topscorer met dertien goals. Ook dit jaar doet hij het prima. Hij heeft van onze twintig doelpunten er zelf zeven gemaakt en heeft vier keer een assist gegeven. Een uitstekend gemiddelde. Wij zien nog meer potentie in De Graaf en daarom zijn wij blij dat wij zijn contract met twee jaar hebben weten te verlengen.

Met de contractverlenging van Jeremy de Graaf heeft GVVV zes spelers vastgelegd voor volgend seizoen. Eerder verlengden Johan Jansen en Taoufik Adnane hun contract met een seizoen en Robin Mulder en Laurens van der Voort met twee seizoenen. Mart de Jong heeft een doorlopende verbintenis tot medio 2020.

GVVV koestert Jeremy de Graaf (midden) zoals op de foto na zijn doelpunt tegen SV Spakenburg.

Lees ook:

Niek Oosterlee kiest voor langer verblijf in Veenendaal

 

Laurens van der Voort blijft langer bij GVVV