Nieuws

Jeroen Houwen nu al terug naar Vitesse

Jeroen Houwen keert terug naar Vitesse. De 22-jarige doelman startte het seizoen met de beloften van de Arnhemmers tegen VVSB, waarna hij werd verhuurd aan Telstar. Volgende week sluit hij weer aan.

Jeroen Houwen (foto) kende aanvankelijk een goede start en kwam tot negen duels in de Keuken Kampioen Divisie. De afgelopen periode moest de doelman, nadat hij een blessure opliep, genoegen nemen met een rol op de reservebank. Daarop heeft hij besloten, met instemming van de club, terug te keren naar Arnhem. Houwen maakte vorig seizoen zijn debuut in het eerste elftal van Vitesse. Tegen het einde van het seizoen veroverde hij zelfs nog even een basisplaats. De sluitpost heeft een doorlopend contract tot medio 2021.

Daarentegen maakt Anil Mercan uit Jong Vitesse de overstap naar Konya Anadolu Selcukspor. Mercan kwam maar liefst dertien jaar uit voor Vitesse en speelde de afgelopen seizoenen in de beloften. ,,Het was voor mij een lastige beslissing. Ik heb hele mooie dingen meegemaakt bij deze prachtige club. Die fijne herinneringen koester ik. Ik ben blij dat Vitesse mij de ruimte heeft geboden om verder te kijken. Konya Anadolu Selcukspor is een club met ambitie en met een goede relatie met Konyaspor, dat uitkomt in de hoogste divisie. Ik hoop vanuit hier hoger op te komen en net zo veel mooie dingen mee te maken als in Arnhem.”