Nieuws

Jochem Twisker volgt Niek Oosterlee op

Jochem Twisker wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van GVVV en volgt dan Niek Oosterlee op. De 47-jarige oefenmeester tekent een contract voor een jaar bij de club uit Veenendaal.

Twisker begon zijn loopbaan als oefenmeester bij SV Spakenburg, waar hij als jeugdtrainer doorgroeide naar het hoofdtrainerschap van het eerste elftal. Na drie seizoenen bij De Blauwen in het vissersdorp, ging de inwoner van Bussum aan de slag bij asv De Dijk, waarmee hij ook in de Tweede Divisie uitkwam. De afgelopen twee seizoenen werkte hij voor USV Hercules.

Jochem Twisker (foto) reageerde verheugd op zijn nieuwe werkgever. ,,GVVV is al jaren een stabiele factor in de top van het amateurvoetbal. Als tegenstander heeft die vereniging mij de nodige hoofdbrekens bezorgd met een elftal dat altijd goed in elkaar zit. Persoonlijk wilde ik weer terug naar het hoogste amateurniveau bij een club met een stevige achterban. Dat er al jaren in rust wordt gewerkt, is iets waar ik als trainer ook naar kijk. Al zijn daar te allen tijde prestaties voor nodig.”

Bestuurslid voetbaltechnische zaken Loek Budding toonde eveneens zijn tevredenheid. ,,Ik ben heel blij dat wij overeenstemming hebben bereikt. Beide partijen wilden graag met elkaar in zee gaan en dat is gelukt.”