Nieuws

Joey Dekkers jaar langer op Zuid

Joey Dekkers begint in de zomer aan zijn tweede seizoen bij De Treffers, nadat beide partijen een contractverlenging overeen zijn gekomen. De middenvelder kwam in 2019 over van plaatsgenoot Achilles’29.

De linksbenige middenvelder werkte dit seizoen van alle veldspelers van De Treffers de meeste speelminuten af, want de routinier miste slechts twaalf minuten. Mede daardoor komt zijn langere verblijf op sportpark Zuid niet als een verrassing. ,,We hebben een erg leuke spelersgroep en er hadden al veel spelers bijgetekend, zelf wilde ik hier ook graag onderdeel van blijven.”

Joey Dekkers is lovend over de vereniging die hij afgelopen zomer aantrof, ,In het afgelopen half jaar heb ik De Treffers leren kennen als een hele mooie club met veel betrokken supporters en vrijwilligers. Al met al zit ik helemaal op mijn plek.” Voor de dertigjarige middenvelder komt de huidige zesde plaats niet helemaal als een verrassing. ,,Natuurlijk was het niveau van de andere clubs lastig in te schatten, maar tijdens de voorbereiding merkte ik al dat we een goede ploeg hadden. Ik vind dat we moeten uitspreken dat we zo hoog mogelijk moeten eindigen want met deze selectie zijn we tot veel in staat.”

Op de foto haalt Joey Dekkers uit tijdens de wedstrijd van De Treffers tegen HHC Hardenberg.