Nieuws

Joey Dekkers maakt overstap binnen Groesbeek

Joey Dekkers (foto) heeft zich voor een jaar verbonden aan De Treffers. De verdedigende middenvelder komt van dorpsgenoot Achilles’29.

De 29-jarige is overigens niet alleen een controlerende middenvelder, maar kan ook als linkshalf uit de voeten. Hij begon met voetballen bij SC Irene uit Tegelen, waar hij al vroeg in het eerste elftal kwam. Vervolgens vertrok Dekkers naar SVC2000 in Roermond, waar hij na weer een jaar werd opgepikt door EVV uit Echt. Voor die club was hij vier seizoenen actief, waarna de inmiddels routinier geworden speler drie seizoenen de kleuren van Achilles’29 verdedigde. Twee daarvan speelde hij in de Keuken Kampioen Divisie.

Met die achtergrond heeft de middenvelder een goed beeld van De Treffers. ,,Ik heb in mijn periode bij EVV in Echt een aantal keren tegen De Treffers gespeeld en nog nooit verloren. Behalve de onderlinge wedstrijden ken ik De Treffers als een nette rustige club waar een hele mooie accommodatie staat. Daar wil ik heel graag deel van uitmaken. Ik wil een zo hoog mogelijke bijdrage hebben in de ploeg in een mooi seizoen.”

Joey Dekkers is na Jermo Wilsterman, Dennis Janssen en Dani Centen de vierde nieuweling voor de rood-zwarten.

Op de foto is Joey Dekkers (rechts) als speler van Achilles’29 in de achtervolging op Alessio Carlone van FC Den Bosch.