Nieuws

Joey Jongman verlengt bij VV Katwijk

Joey Jongman heeft zijn aflopende contract bij VV Katwijk met één jaar verlengd. Het betekent dat middenvelder heeft gekozen voor een derde seizoen op De Krom.

De 29-jarige kwam in de zomer van 2018 over van BVV Barendrecht waar hij zes seizoenen als aanvoerder een belangrijke schakel was. Eerder speelde de in Spijkenisse woonachtige allrounder voor VV Spijkenisse en zat hij vier seizoenen in de jeugdopleiding van Feyenoord. Joey Jongman (foto tijdens de wedstrijd tegen SV Spakenburg) had zaterdag al aangekondigd dat hij deze week een beslissing zou nemen over zijn toekomst.

Omdat hij besloot te blijven, heeft VV Katwijk nu achttien spelers vastliggen voor de selectie van volgend seizoen: Mark de Vries, Frank Kardjani, Rick van der Meer, Bart Sinteur, Kay Blokland, Raoul Esseboom, Lars van IJzendoorn, Robbert Susan, Zion Valies, Joey Jongman, Brandon Robinson, Marciano Mengerink, Roland Bergkamp, Steven Sanchez Angulo, Oege Sietse van Lingen, Lars Weistra, Loyd van der Wilden en Tim Freriks.