Nieuws

John de Wolf gaat voor derde seizoen bij SV Spakenburg

SV Spakenburg en John de Wolf zijn overeengekomen dat hij ook een derde seizoen hoofdtrainer van de club is. Beide partijen hebben het contract verlengd tot juli 2020.

John de Wolf (foto) kwam in 2017 naar Spakenburg en kreeg als doel mee om zo snel mogelijk, en het liefst direct via een kampioenschap, terug te keren in de Tweede Divisie. In het daarop volgende seizoen (huidig seizoen) is uitgesproken dat de ploeg in de top zeven moet eindigen. Daarop lijkt de club aan te koersen.

,,John is een trainer waar we als bestuur ontzettend goed mee kunnen samenwerken en qua persoonlijkheid goed bij onze club past aldus het bestuurslid technische zaken Martijn Koelewijn. ,,We zijn ontzettend tevreden met de behaalde resultaten in de afgelopen anderhalf jaar. Met als hoogtepunt uiteraard het kampioenschap. We zijn er van overtuigd dat De Wolf er net als vorig seizoen en dit seizoen een hecht team van weet te maken. Samen met John en een versterkte selectie gaan we volgend jaar voor het Spuiplein!

Lees ook:

SV Spakenburg haalt Everton Pires Tavares terug naar Nederland