Nieuws

‘De jongens beginnen al een grote mond tegen me te krijgen’

UNA speelt komende zondag een belangrijke wedstrijd in de strijd om lijfsbehoud in de Tweede Divisie. De ploeg uit Zeelst neemt het in eigen huis op tegen Jong FC Twente, dat nog altijd hekkensluiter is met slechts veertien punten. Nick Tielemans, linksbuiten van UNA, blikt vooruit op de wedstrijd.

‘Voor ons is het erg belangrijk dat we de punten thuis houden. We staan nu net boven de streep, maar we moeten zondag echt winnen als we niet in de directe gevarenzone terecht willen komen. Twente staat wel onderaan, maar het wint bijvoorbeeld wel met 3-1 van GVVV. Die ploeg heeft echt wel kwaliteit, maar het komt er niet altijd uit’, aldus Tielemans tegen ELF Voetbal.

Gemotiveerd
Tielemans is er op gebrand om een goed resultaat te halen komend weekend. ‘Het is lekker dat we na een week rust weer vol aan de bak kunnen zondag. Op dit moment hebben we helemaal niets aan een gelijkspel. We moeten gewoon winnen, klaar.’

De vorige wedstrijd tegen Jong Twente was Tielemans goed voor twee doelpunten. Het waren meteen zijn laatste goals van dit seizoen. ‘Ik sta al een tijdje droog, maar heb gelukkig wel belangrijk kunnen zijn met een aantal assists. De jongens in het team beginnen ook al een grote mond te krijgen, dus het wordt wel weer eens tijd om een keer te scoren’, grapt de 24-jarige aanvaller.