Nieuws

Karsten met doelgerichte sneer: ‘Waren nog slechter dan Carnavalshit van Eric Meijers’

Gert Jan Karsten had er bijna geen woorden voor, zo moedeloos werd hij van het vertoonde spel van zijn ploeg. De 39-jarige eindverantwoordelijke van HHC Hardenberg werd compleet afgedroogd door de hekkensluiter, 2-5 werd het uiteindelijk op Sportpark de Boshoek. Een uitslag die geen recht doet aan de voorbereiding, het tactische plan en de reeks die zijn ploeg tot nu toe heeft neergezet. VVSB-trainer Eric Meijers was dan ook de lachende derde, iets waar Karsten op ludieke wijze op teruggreep tijdens zijn onderonsje met FOX Sports na afloop van HHC – Hardenberg – VVSB.

Het was voor de leidsman van de huidige nummer tien in de competitie niet om aan te zien. Zijn ploeg, doorgaans juist bekend om het leveren van prestaties als collectief, zakte volledig door de ondergrens. Nadat in de eerste tien minuten de twee treffers van de uitploeg vielen was het voor Karsten al meteen onbegonnen zaak. Over de totstandkoming van de vijf tegentreffers was de voormalig assistent-trainer van IJsselmeervogels kort van stof: ”VVSB schiet vijf keer op doel, vijf keer raak, vijf keer balverlies van ons.”

Grootste teleurstelling ooit sinds Karsten aan het roer staat bij HHC Hardenberg
Na afloop deed Karsten er in de kleedkamer nog een schepje bovenop, hij deelde zijn ploeg mee dat deze wedstrijd de allergrootste teleurstelling ooit is sinds hij HHC leidt. Zijn deceptie werd pas echt duidelijk toen hij de volgende vergelijking maakte in gesprek met FOX Sports: ”Ik denk dat we het kunnen afdoen met het feit dat we nog slechter waren dan die Carnavalshit van Eric Meijers.”

Bekijk ook: https://tweededivisie.nl/video/reactie-gert-jan-karsten-na-hhc-hardenberg-vvsb-9-februari-2019/