Nieuws

Norair Aslanyan-Mamedov vertrekt naar mogelijke promovendus

Na één seizoen in Tweede Divisie maakt Norair Aslanyan Mamedov de overstap van VV Katwijk naar OFC uit Oostzaan uit de Derde Divisie Zondag.

Het komende jaar speelt de 28-jarige achtvoudig Armeense international voor OFC, zo meldt Het Amsterdamsche Voetbal. De aanvaller stond in 2018 ook al in de belangstelling van die club, maar hij koos destijds voor de toenmalige kampioen van de Tweede Divisie. De voormalige speler van onder andere SC Cambuur, PEC Zwolle, Willem II en FC Emmen maakte vervolgens zes doelpunten en had vier assists in 32 competitiewedstrijden voor VV Katwijk.

OFC Oostzaan heeft zich overigens geplaatst voor de play-offs om promotie/degradatie tussen de Tweede en Derde Divisie. De formatie van trainer Eric Heerings neemt het eerst in een tweeluik op met zaterdagclub ASWH. Die wedstrijden zijn woensdag en zaterdag. Aslanyan Mamedov laat zijn beslissing echter niet afhangen van mogelijk succes van OFC in de nacompetitie: ,,Misschien dat ze dit jaar promoveert, anders hoop ik volgend seizoen met de club de stap naar de Tweede Divisie te kunnen maken.”

Op de foto zien we Norair Aslanyan Mamedov (rechts) in duel met Ruggero Mannes van Jong Almere City.