Nieuws

Keepersnieuws van GVVV

Waar de ene doelman heeft verlengd, vertrekt de ander bij GVVV. Joshua van den Berkt heeft zijn aflopende contract verlengd, terwijl de club en Bart van de Beek in goed overleg hebben besloten dat niet te doen.

Joshua van den Berkt kwam vorig seizoen van tweedeklasser Blauw Geel’55 en maakt in 2018/’19 zijn minuten voornamelijk in het tweede elftal en enkele oefenwedstrijden van de hoofdmacht. Met het vertrekken van Bart van de Beek wordt de 21-jarige sluitpost volgend seizoen tweede doelman van de hoofdmacht. Het in Barneveld woonachtige talent kijkt daar naar uit: ,,Ik ben blij dat ik volgend seizoen een plek mag doorschuiven van de club. Het geeft mij een goed gevoel dat zij tevreden over mij is en het vertrouwen in mij uitspreekt middels deze contractverlenging.”

Bart van de Beek (foto) kwam twee seizoenen geleden over van voetbalvereniging DESO en maakte in zijn loopbaan in Veenendaal zijn minuten voornamelijk in oefenwedstrijden. De 33-jarige goalie maakte vorig seizoen in de thuiswedstrijd tegen De Treffers zijn basisdebuut in de hoofdmacht, maar viel na negen minuten geblesseerd uit. De doelman kijkt met een goed gevoel terug. ,,GVVV is een prachtige vereniging met een geweldige groep jongens. Ik ben trots dat ik twee jaar voor deze club mocht uitkomen.”

Met het het verlengen van Joshua van den Berkt heeft GVVV nu elf spelers gecontracteerd voor volgend seizoen. Eerder trok het Tom Oostinjen aan en verlengde het de contracten van Rodny Hofman, Danny de Leeuw, Wilco den Hartog, Jeremy de Graaf, Johan Jansen, Taoufik Adnane, Robin Mulder, Laurens van der Voort en Mart de Jong.

Voorts maakte de club bekend dat Bart Broeder is ook volgend seizoen teammanager is. De voormalig speler van het eerste elftal zette zijn handtekening onder een nieuwe eenjarige overeenkomst met de vereniging. De man die 185 wedstrijden in de hoofdmacht speelde, is sinds 2015 actief als elftalleider en gaat dus zijn vijfde seizoen in.

Lees ook:

Bart Hulsbos beindigt actieve carrire

GVVV haalt per direct Bendadi binnen

Tom Oostinjen maakt overstap naar GVVV