Nieuws

Kees Spaan blijft langer op sportpark De Zwaaier

De technisch directeur van Kozakken Boys, Kees Spaan, heeft zijn contract me de club verlengd. Hij is dus ook volgend seizoen nog actief op Sportpark De Zwaaier (foto).

Voorzitter Henk de Goeij onderstreepte dat het een weloverwogen besluit betreft. ,,We hebben met Kees een aantal goede gesprekken gevoerd waarbij we een duidelijk plan hebben ontwikkeld hoe we de komende jaren willen werken. Kees ziet daarin een uitdaging en voor ons is hij een belangrijke schakel in het technisch beleid. Kees maakt als TD inmiddels alweer zeven jaar deel uit van de club en heeft in die periode altijd uitstekend werk geleverd. We hebben met Kees afgesproken dat we de samenwerking per jaar bekijken, waarbij zowel Kees als de club de intentie hebben om nog vele jaren met elkaar samen te werken. We zijn in elk geval zeer blij dat Kees zijn contract heeft verlengd en hebben veel vertrouwen in een mooie en succesvolle samenwerking.

In het seizoen 2011/12 kwam oud-speler Kees Spaan over als trainer van Alblasserdam om de functie van technisch directeur bij Kozakken Boys te vervullen. Dat is volgens de club de afgelopen jaren een gouden formule gebleken met aantrekkelijk voetbal en verschillende successen zoals promotie naar de Topklasse, kampioen van de Topklasse, promotie naar de Tweede Divisie en twee keer runner-up in die Tweede Divisie. Ook hebben diverse spelers die van een lager niveau zijn gescout bij via Kozakken Boys een stap kunnen maken naar het betaalde voetbal.

Lees ook:

Michel Langerak keert terug bij Kozakken Boys