Nieuws

Kevin Brands per direct weg bij VVSB

Voormalig profvoetballer Kevin Brands stopt per direct bij VVSB. Brands kan niet wennen aan de reisafstand tussen Den Bosch en Noordwijkerhout. De hekkensluiter van de Tweede Divisie heeft ook positief contractnieuws: Ruben Valk en Frans van Niel verlengen.

Het was een verrassing in de zomerstop: de clubloze Kevin Brands, wiens avontuur bij Bali United eerder dit jaar was afgelopen, werd door VVSB gepresenteerd. Brands (30 jaar en de zoon van Marcel Brands, Technisch Manager bij Premier League club Everton) was belangrijk tot dusver voor VVSB, hij scoorde al 3 keer dit seizoen. Afgelopen zondag zorgde hij nog voor een opmerkelijk doelpunt tegen SV Spakenburg, doordat een voorzet van hem door de wind werd opgepakt en prompt in het Spakenburgse doel belande.

VVSB meldt ook positief nieuws: keeper Ruben Valk en middenvelder Frans van Niel zullen wel blijven pendelen naar De Boekhorst. Valk (24 jaar) had een aflopend contract en heeft voor twee seizoenen verlengd, Van Niel (30 jaar) is al met zijn elfde seizoen in Noordwijkerhout bezig en plakt hier nog een seizoen aan vast.

Eerder werd al bekend datTomas Arroyo, Jelmer Vijlbrief, Tim de Rijk, Danny Bakker,Loyd van der Wilden en Mo El Osrouti ook volgend seizoen het paarse tricot zullen dragen.