Nieuws

Kevin Dercks twee seizoenen langer bij Excelsior Maassluis

Het is Excelsior Maassluis gelukt om weer een speler uit de selectie langer aan zich te binden. Kevin Dercks heeft besloten zijn contract met twee jaar te verlengen.

Kevin Dercks (24) is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen bij Excelsior, waarin hij onder meer het kampioenschap in de Topklasse en landskampioenschap bij de amateurs meemaakte. De inwoner van Rotterdam voelt zich vereerd dat zijn contract is verlengd. ,,Het is een blijk van waardering dat de club voor twee seizoenen wilde verlengen. Verder heb ik het gigantisch naar mijn zin en krijg ik ook genoeg ruimte om mij op maatschappelijk gebied te ontwikkelen.

Met het aanblijven van Dercks staat het totaal aantal spelers dat heeft aangegeven ook volgend seizoen bij Excelsior Maassluis te voetballen op tien. Het zijn (met tussen haakjes het jaar tot wanneer zij hebben getekend): Vincent van den Berg (2021), Daan Smith (2021). Jean-Paul van Leeuwen (2021), Kevin Dercks (2021), Tobias Kleijweg (2020), Jeremy Moreno (2020), Jamie den Hartog (2020), Sekou Sylla (2020), Robin van der Ende (2020) en Stephan Kruithof (2020).

Op de foto isKevin Dercks tijdens de recente bekerwedstrijd van Excelsior Maassluis tegen PSV in duel metErick Gutierrez.

Lees ook:

Dogan Corneille ook volgend seizoen hoofdtrainer in Maassluis

Redert wil mee gaan doen met vriendenploegen