Nieuws

Kevin Görtz verdedigt nog twee seizoenen voor HHC

De samenwerking tussen vaste waarde Kevin Görtz (foto) en HHC Hardenberg is verlengd. De verdediger heeft een contract voor twee extra seizoenen getekend. Daarentegen gaan Saber Hendriks en Menno Heerkes weg.

Er zijn dus enkele mutaties in de selectie van HHC. Per direct verkassen Saber Hendriks en Menno Heerkes naar een andere club. Hendriks vertrekt naar VV Hoogeveen, omdat hij daar de speelminuten wil maken die hij in Hardenberg niet krijgt. De aanvaller speelt tot het einde van het seizoen op huurbasis voor de club uit Drenthe. Zijn huidige contract met de club uit de Tweede Divisie loopt op dat moment af.

Menno Heerkes gaat eveneens weg bij HHC. Hij kan zijn nieuwe baan niet optimaal combineren met zijn voetballoopbaan bij de Tweede Divisie. De overeenkomst tussen de club en de middenvelder is daarom terstond ontbonden.

Verdediger Kevin Görtz speelt echter ook de komende twee seizoenen in het shirt van de Hardenbergers. Hij en de club hebben de overeenkomst tot en met het seizoen 2020/’21 verlengd. ,,We zijn hartstikke blij dat Kevin ook de komende jaren in ons eerste elftal speelt”, laat voorzitter Bert Beun weten. ,,Hij is een vaste waarde voor onze basis en we zijn blij dat we ook na dit seizoen van zijn ervaring gebruik mogen maken.”

Lees ook:

Gert Jan Karsten ook komend seizoen trainer van HHC Hardenberg

Verhuizende Koos Werkman kiest voor Spakenburg

Glenn Kobussen ook volgend seizoen in het shirt van HHC