Nieuws

Kieboom, Van Noord en Hamdi weg bij VV Katwijk

VV Katwijk heeft bekend gemaakt dat Ricardo Kieboom, Bennie van Noord en Omar Hamdi de club gaan verlaten. De eerstgenoemde twee stoppen, terwijl de rechtsback na zes seizoenen op zoek gaat naar een nieuwe club. Omdat zij respectievelijk drie, vijf en zes jaar actief waren op Sportpark De Krom, trekt veel routine in spreekwoordelijke zin de deur achter zich dicht.

De huidige eerste doelman Ricardo Kieboom (foto) heeft besloten dat hij een wereldreis gaat maken. Door die keuze beëindigt de 28-jarige zijn actieve loopbaan die hem via ADO Den Haag en Sparta Rotterdam voor drie seizoenen bij VV Katwijk heeft gebracht. Ook de 33-jarige Bennie van Noord zet een punt achter zijn loopbaan als voetballer na vijf seizoenen voor de oranjehemden te hebben gespeeld. Door een hardnekkige blessure aan een lies kwam hij tijdens 2018/’19 bijna niet in actie, waarna er ook tijdens deze competitie blessureleed zijn deel werd. De verdediger is weliswaar weer volledig fit, maar de routinier wil zich na de zomer volledig richten op zijn werk als fysiotherapeut.

Voorts maakt Omar Hamdi komend seizoen geen deel uit meer uit van de selectie. De dertigjarige vleugelverdediger kwam in 2014 over van VVSB. Hamdi was vervolgens jarenlang een vaste waarde op de rechterflank, maar hij moet dit seizoen als invaller tot nog toe genoegen nemen met slechts één wedstrijd in de Tweede Divisie.