Nieuws

Komen en gaan bij ASWH

Daar waar Kenny Anderson aan het eind van het seizoen vertrekt bij ASWH, komt Bryan Janssen per direct naar de club uit Hendrik-Ido-Ambacht. Hij mocht transfervrij vertrekken bij FC Dordrecht.

De selectie van ASWH wordt per direct aangevuld met Bryan Janssen. De 25-jarige uit Hoek van Holland werd in de jeugd van Westlandia gescout door Sparta Rotterdam. Daar doorliep hij de jeugdopleiding en keepte onder meer met de beloften in de Tweede Divisie. In januari 2018 nam FC Dordrecht hem over. Janssen was vervolgens anderhalf jaar 53 wedstrijden vaste doelman in de Keuken Kampioen Divisie. De club besloot echter zijn contract niet te verlengen vanwege het samenwerkingsverband met Feyenoord, dat twee doelmannen richting de Krommedijk stuurde.

Als transfervrije speler kon Janssen per direct aansluiten bij een andere vereniging. Omdat Michel Franken onlangs te kennen gaf te stoppen vanwege veranderde privéomstandigheden, ontstond bij ASWH een vacature in het keepersbestand.

Achilles Veen, de huidige nummer zeven van de Hoofdklasse A in het zaterdagvoetbal, heeft aangekondigd dat na Mats van Huijgevoort van Kozakken Boys ook Kenny Anderson (foto) in juli de overstap maakt naar de club van trainer John Karelse. De 27-jarige middenvelder kwam als prof in actie voor RKC Waalwijk en het Schotse Heart of Midlothian FC. Inmiddels is hij via Quick Boys bij ASWH beland.