Nieuws

Koninklijke HFC versterkt selectie met twee nieuwe namen

Koninklijke HFC heeft een dubbelslag geslagen op de transfermarkt. De Haarlemmers hebben zich versterkt met Joël Donald en Sam van Huffel. Donald komt over van SVV Scheveningen terwijl Van Huffel op wordt gepikt bij ADO Den Haag. 

Centrumspits Joël Donald is bekend met de Tweede Divisie. De geboren Amsterdammer  was het afgelopen seizoen namelijk te bewonderen in de basiself van Scheveningen. Donald wist het net zes keer te vinden namens de nummer veertien van de Tweede Divisie. In het bekertoernooi was de aanvaller tevens trefzeker. Donald maakte twee doelpunten in het toernooi om de KNVB Beker. In het verleden stond Donald bij AZ, Telstar en FC Groningen onder contract.

Sam van Huffel speelt aankomend seizoen, in tegenstelling tot Donald, zijn eerste seizoen in de Tweede Divisie. De twintigjarige middenvelder stond de afgelopen drie jaar bij ADO Den Haag onder contract, maar kon niet doorbreken in het eerste elftal. Van Huffel moest het voornamelijk doen met wedstrijden namens de beloften van de club uit Den Haag. Met Van Huffel haalt Koninklijke HFC een aanvallend ingestelde middenvelder in huis die zo nu en dan zijn doelpuntjes meepikt.

Koninklijke HFC versterkte zich eerder al met Kevin de Visser. De middenvelder komt over van IJsselmeervogels.