Nieuws

Koos Werkman kiest voor een toekomst in Amsterdam

Koos Werkman gaat verhuizen naar Amsterdam en vertrekt daarom in de zomer bij HHC Hardenberg. Er staat tegenover dat Jurjan Mannes blijft.

HHC gaat komend seizoen verder zonder Koos Werkman. De ervaren verdediger verhuist naar Amsterdam en kan dat niet combineren met het spelen in Hardenberg. De club respecteert zijn beslissing. ,,We hebben jarenlang op hem kunnen rekenen. Behalve het uitstekende verdedigingswerk van hem maakte hij regelmatig een doelpunt door een ijzersterke kopbal. We wensen hem veel succes in Amsterdam en willen hem heel erg bedanken voor het plezier dat hij de club heeft gegeven, aldus voorzitter Bert Beun.

Waar Werkman de club verlaat, is het zeker dat Jurjan Mannes blijft. Eind augustus kwam hij op amateurbasis naar HHC. Deze week maakte hij bekend definitief voor een langer verblijf op sportpark de Boshoek te kiezen. Per 1 januari gaat zijn contract in dat hem voor anderhalf jaar aan de vereniging bindt. ,,Met zijn ervaring in het profvoetbal is hij een goede aanwinst voor HHC. We zijn blij dat hij ervoor kiest om bij onze club te blijven spelen, zo legde Beun uit.

Op de foto is Koos Werkman (rechts) in duel met Jeffrey Jongeneelen van Rijnsburgse Boys.

Lees ook:

Kan HHC het record van IJsselmeervogels voorkomen?