Nieuws

Kozakken Boys houdt huis, tweede zege op rij voor Koninklijke HFC

Kozakken Boys heeft zijn teleurstellende competitiestart weggespoeld met een galavoorstelling tegen De Treffers (5-0). Ook Koninklijke HFC haalde op eigen veld flink uit tegen TEC (4-1).

Het was Leon Bot, voor de wedstrijd nog gehuldigd voor zijn tweehonderdste duel voor de club, die Kozakken Boys in zijn 201e duel met twee treffers in het eerste halfuur de weg wees.

Kozakken Boys was heer en meester, maar drukte het verschil pas uit in meer doelpunten nadat Bas Hendriks met rood werd weggestuurd. In overtal scoorde zowel Ahmad Mendes Moreira, Jeffrey van Nuland als Ahmed El Azzouti nog een keer.

Koninklijke HFC
Aan de Spanjaardslaan in Haarlem boekte Koninklijke HFC zijn tweede overwinning op rij. TEC, dat tot nu toe pas twee punten vergaarde, werd met ruime cijfers geklopt.

Roy Castien was met twee treffers net als vorige week de gevierde man bij de Haarlemmers, waarvoor ook Kevin Sterling en Steven Olsthoorn scoorden. Robby Holder deed bij een achterstand van 3-0 nog wat terug namens de bezoekers.

IJsselmeervogels neemt na de 2-0-zege op HHC Hardenberg de koppositie over van Katwijk, dat zijn uitduel met FC Lisse wegens de barre weersomstandigheden zag worden afgelast.

Uitslagen
Koninklijke HFC – TEC 4-1
IJsselmeervogels -HHC Hardenberg 2-0
GVVV – De Dijk 3-0
Kozakken Boys – De Treffers 5-0
BVV Barendrecht – VVSB 1-1
AFC – Jong Sparta 2-0
FC Lienden – Rijnsburgse Boys 2-1