Nieuws

Kozakken Boys slaat toe met Norichio Nieveld

Eén van de sterkhouders bij misschien wel de ultieme revelatie van het Nederlandse voetbal van dit seizoen. Dat is Norichio Nieveld bij TOP Oss, maar de speler gaat die club verlaten. Hij heeft zich voor 2019/’20 verbonden aan Kozakken Boys.

Het nieuws is naar buiten gekomen via de spelersmakelaar van de verdediger, Fred van der Hoorn, die in het verleden niet alleen speler was, maar later ook als technisch directeur werkzaam was bij FC Den Bosch. Hij heeft tegenwoordig het bureau FSM en begeleidt Norichio Nieveld (foto) die dit seizoen tot nog toe 22 van de 24 competitiewedstrijden van zijn club meedeed. Hij stond steevast in de basis en maakte ook één doelpunt.

De Bosschenaar Nieveld maakte in de jeugd de overstap van de plaatselijke FC naar Feyenoord, maar kwam daar niet verder dan drie wedstrijden in het eerste elftal. Via Excelsior, PEC Zwolle, FC Eindhoven en Go Ahead Eagles belandde hij vervolgens in de zomer van 2017 bij TOP Oss. Daar maakt hij momenteel mooie tijden mee, maar hij geeft dus de voorkeur aan een overstap naar Kozakken Boys.

Lees ook:

Kozakken Boys haalt buitenspeler uit de Hoofdklasse

Frenk Keukens maakt overstap van De Treffers naar Kozakken Boys

Samenvatting Jong Vitesse – Kozakken Boys 9 februari 2019