Nieuws

Kruithof en Van der Ende hebben besloten te blijven waar ze zijn

De week, waarin FC Lienden met 5-2 werd verslagen en diverse spelers en hoofdtrainer Dogan Corneille hun contract verlengden, heeft Excelsior Maassluis afgesloten met nog eens twee spelers die hebben besloten om te blijven: Stephan Kruithof en Robin van der Ende.

Stephan Kruithof speelt sinds 2013 bij Excelsior. De geboren Dordtenaar is in die periode niet alleen een vaste waarde geworden bij het eerste elftal, maar ook penningmeester bij de supportersvereniging. Het was dus geen al te grote verrassing dat hij zijn contract met een jaar heeft verlengd. ,,Ik ga volgend seizoen mijn zevende jaar in en merk dat Excelsior Maassluis gewoon echt mijn club is geworden.

Ook Robin van der Ende, de man die zaterdag de openingstreffer in de wedstrijd tegen FC Lienden voor zijn rekening nam (foto), kwam tot dat besluit. Hij brengt veel ervaring mee, want de linksbenige verdediger begint straks immers aan zijn elfde seizoen in de hoofdmacht, nadat hij eerder al de gehele jeugdopleiding doorliep. De inwoner van Maasdijk toonde zich dan ook content. ,,We beschikken in de selectie over een mooie mix tussen ervaren spelers en jong talent en ik hoop hierin weer mijn steentje te kunnen bijdragen. Het is mooi om te zien dat er al veel jongens hebben bijgetekend, zodat het huidige team bij elkaar blijft.