Nieuws

Laatste seizoen voor Van der Dussen en Samir El Moussaoui

Albert van der Dussen en Samir El Moussaoui hebben aan SVV Scheveningen laten weten dat zij bezig zijn aan hun laatste seizoen bij de club. Zij vertrekken in de zomer.

De wegen van SVV Scheveningen en Albert van der Dussen scheiden zich dus per 1 juli. De trainer, die momenteel actief is als hoofd opleidingen op de Houtrust, zegt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Voorzitter Ron Kleijn is de oefenmeester dankbaar. ,,De beoogde doelstellingen als het opzetten van Jong Scheveningen, het behalen van Lokale Certificering én het invullen van de vereiste bezetting van gediplomeerde jeugdtrainers zijn aan het eind van dit seizoen bereikt. Albert is een bouwer en geeft aan dat zijn taak bij SVV Scheveningen erop zit. Wij moeten dus op zoek naar een nieuwe Hoofd Opleidingen die op de ingezette weg van verder kan gaan.”

Albert van der Dussen was eerder actief als hoofdtrainer in de Tweede Divisie bij BVV Barendrecht. Verder werkte hij onder meer binnen de jeugd van Ajax, als scout voor Fulham en voor verscheidene clubs uit de regio Haaglanden.

Samir El Moussaoui

Deze week heeft Samir El Moussaoui aan Scheveningen laten weten dat hij na dit seizoen stopt. De verdediger geeft aan meer tijd te willen besteden aan zijn gezin en de maatschappelijke carrière. Hij draagt al tien seizoenen het tenue van SVV en heeft ruim tweehonderd wedstrijden gespeeld voor de bewoners van de Houtrust. Tijdens deze jaren heeft hij éen kampioenschap meegemaakt in het seizoen 2011/’12. Tevens heeft hij als sterkhouder van de selectie de promotie naar de Tweede Divisie en het behoud op dat niveau bewerkstelligd.

De voormalige prof begon zijn carrière in het betaalde voetbal bij ADO Den Haag. Op 16 februari 2007 mocht hij zijn debuut maken tegen Willem II. Na enkele seizoenen vertrok hij naar Excelsior Rotterdam voor een volgende stap. Door een gebrek aan speeltijd op Woudestein besloot hij tussentijds te kiezen voor SVV Scheveningen.

Op de foto beschermt Samir El Moussaoui (midden) de bal voor de oprukkende Khalid Tadmine van Koninklijke HFC.