Nieuws

Lars Bosscha keert terug naar Capelle

Lars Bosscha verlaat ASWH aan het eind van het seizoen om terug te keren naar Capelle. Hij kwam in 2015 juist van de Hoofdklasser naar Hendrik-Ido-Ambacht.

De middenvelder bereikte onlangs de mijlpaal van 150 officiële wedstrijden in het shirt van ASWH. Lars Bosscha (foto) heeft dus een belangrijk aandeel in de successen van de afgelopen jaren. De 32-jarige heeft twee promoties, de winst van de districtsbeker en twee regionale bekers meegemaakt met de formatie uit Hendrik-Ido-Ambacht. Hij is volgens de club niet alleen binnen de lijnen van waarde, maar toonde in de afgelopen jaren aan ook buiten het veld prima bij de vereniging te passen.

Deze week werd overigens bekend dat Bosscha niet de enige speler is die volgend seizoen elders actief zal zijn. Ook verdediger Menno Vooges, doelman Tijs te Duits en middenvelder Lucas van Oeveren vervolgen hun sportieve loopbaan bij een andere club. Vooges is bezig aan zijn tweede seizoen bij ASWH, voor Te Duits en Van Oeveren blijft de periode in Hendrik-Ido-Ambacht beperkt tot één seizoen.