Nieuws

Laurens van der Voort blijft langer bij GVVV

Laurens van der Voort en GVVV zijn een nieuw tweejarig contract overeengekomen. De 24-jarige verdediger is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen op de blauwe zijde van sportpark Panhuis.

De verdediger, die zowel op de backposities als in het hart van de defensie uit de voeten kan, speelde in totaal 98 wedstrijden in de hoofdmacht van de club uit Veenendaal. De laatste weken maakte Van der Voort geen onderdeel uit van de wedstrijdselectie in verband met een infectieziekte waarvan hij momenteel herstellende is. Zijn huidige contract liep komende zomer af en is nu verlengd tot medio 2021.

,,Ik ben nog lang niet klaar bij GVVV, aldus Van der Voort op de officile site van de club. ,,Verschillende clubs hebben contact met mij gehad en ook aanbiedingen gedaan, maar het gesprek met GVVV was heel goed en bevestigde mijn gevoel dat ik nog niet klaar was bij deze club. Ik heb het hier enorm naar mijn zin.

Namens de technische commissie van de club toonde Rob de Boer zich verheugd. ,,Het is erg mooi dat Laurens van der Voort blijft. Hij is zowel rechts- als linksbenig, wat niet veel spelers dusdanig beheren. Verder kan Laurens op verschillende posities uit de voeten, dat is toch waar wij het van moeten hebben. Wij kunnen nu eenmaal niet alle posities dubbel bezetten.

Met de contractverlenging van Laurens van der Voort heeft GVVV vijf spelers voor volgend seizoen al onder contract staan. Eerder verlengden Johan Jansen, Taoufik Adnane (beiden een seizoen) en Robin Mulder (twee seizoenen) hun aflopende verbintenis al. Mart de Jong heeft een doorlopende verbintenis, tot medio 2020.

Op de foto is Laurens van der Voort (rechts) in actie in het duel met Rijnsburgse Boys.