Nieuws

Leroy Resodihardjo kondigt vertrek bij Scheveningen aan

Leroy Resodihardjo heeft aan SVV Scheveningen laten weten dat hij aan het eind van de competitie vertrekt. Verdeeld over twee periodes is de middenvelder bezig aan zijn achtste seizoen in de hoofdmacht.

Veranderde woon- en werkomstandigheden (hij is mede-eigenaar van een groothandel in installatie- en klimaattechniek, Cevetech uit Dordrecht) in combinatie met het feit dat zijn vriendin en hij in 2019 hun eerste kind verwachten, hebben hem doen besluiten minder tijd in de auto en aan lange voetbalzaterdagen te willen besteden.

Resodihardjo streek in 2006 als negentienjarig talent neer op de Houtrust. Na de nodige minuten in het eerste seizoen volgde de echte doorbraak het seizoen daarna, waarin hij een grote bijdrage leverde aan het behaalde kampioenschap. Dat bezorgde hem een overstap naar ADO Den Haag, waarna hij vijf jaar later via Almere City FC terugkeerde naar Scheveningen. In zijn tweede periode werd hij niet alleen opnieuw een dragende kracht voor SVV, maar schreef hij vooral clubhistorie op 9 juni van dit jaar. Toen schoot hij de club tijdens de play offs om promotie / degradatie in blessuretijd naar de Tweede Divisie.

Lees ook:

Jol Donald vindt dat Scheveningen genoeg kwaliteit heeft om naar boven te kijken