Nieuws

Lorenzo van Slimming van SC Cambuur naar Katwijk

Lorenzo van Slimming maakt de overstap naar VV Katwijk. De veelzijdige middenvelder komt over van Cambuur. Bij de ploeg uit Leeuwarden speelde Van Slimming het afgelopen seizoen tussen de beloften. 

Veel ervaring heeft de 20-jarige linkspoot nog niet op zak. Lorenzo speelde als jeugdspeler voor Zeeburgia in Amsterdam, waarna hij de stap naar Argon A1 in de 2e Divisie maakte. Hierna pikte Volendam hem op, waar hij uitkwam in Volendam O19 voordat hij naar Jong Cambuur vertrok. Bij Jong Cambuur speelde Van Slimming het afgelopen seizoen slechts drie wedstrijden in de Eerste Divisie voor beloften.

Met Van Slimming haalt VV Katwijk een veelzijdige speler in huis. Hij is eigenlijk een middenvelder, maar Van Slimming kan ook zonder problemen in het hart van de verdediging opgesteld worden. Hij kan tevens prima op de linksbackpositie uit de voeten.

Van Slimming is na Roland Bergkamp de tweede speler die overkomt vanuit de Keuken Kampioen Divisie. VV Katwijk versterkte zich verder al met Marouane Afaker, Brandon Robinson, Damiano Schet, Norair Mamedov, Petrit Hoxhay, Jessie Vink en Sten Vreekamp.

Tekst: Thijs de Bruijn