Nieuws

Mark Veenhoven kiest voor Kozakken Boys

Mark Veenhoven sluit per 1 januari 2019 aan bij Kozakken Boys. Nadat de 20-jarige middenvelder eerder van Sparta Rotterdam al te horen had gekregen dat hij weg mocht, maakt hij de overstap naar Sportpark De Zwaaier.

Veenhoven (foto) en Kozakken Boys hebben een overeenkomst tot de zomer van 2020. Daarmee begint er een nieuw hoofdstuk in de loopbaan van de inwoner van Papendrecht die begon in de jeugd van VV Drechtstreek, waarna hij in 2008 op 10-jarige leeftijd de overstap maakte naar de opleiding van Sparta. Op 14 oktober 2017 maakte Veenhoven tegen Ajax zijn debuut in de hoofdmacht van de Kasteelbewoners. In de Johan Cruijff ArenA kwam hij na 79 minuten in de ploeg voor Loris Brogno.

Veenhoven kwam vorig seizoen onder Dick Advocaat nog tot vijf optredens in de Eredivisie, maar kiest nu voor een stapje terug, nadat hij dit seizoen voor de Rotterdammers tien wedstrijden in de Tweede Divisie heeft gespeeld. ,,Mark heeft besloten zich op zijn maatschappelijke carrire te richten en wil verder op een zo hoog mogelijk niveau blijven voetballen, aldus technisch directeur Kees Spaan. ,,Wij willen hem graag die kans bieden.

Lees ook:

Bolsius en Heesakkers zijn nummer twaalf en dertien bij Kozakken Boys

Rick Adjei wordt de opvolger van Michel Langerak

El Kachati verlengt op Het Kasteel; Alhaft en Spierings mogen weg