Nieuws

Martijn le Congé en VV Noordwijk na dit seizoen uit elkaar

Martijn le Congé neemt na dit seizoen afscheid van VV Noordwijk. Dat kondigde de middenvelder zelf aan op de website van de club. Le Congé stopt om meer tijd aan zijn gezin te kunnen besteden.

,,Na vier geweldige seizoen, met twee kampioenschappen en twee bekers, vind ik het na deze voetbaljaargang mooi geweest”, schrijft Le Congé op de website aan de supporters van VV Noordwijk. ,,Ik ben naar VV Noordwijk gekomen om het hoogste amateurniveau van Nederland te bereiken en ben er erg trots op dat dit na een aantal jaar eindelijk is gelukt.”

,,Ik word in augustus 33 en het is tijd om de andere leden uit mijn gezin nu voorrang te geven. Zij hebben nagenoeg altijd in de schaduw gestaan, omdat acteren op dit niveau topsport evenaart. Ik ben hen daar erg dankbaar voor”, aldus Le Congé. ,,Het moge duidelijk zijn dat VV Noordwijk écht mijn club is geworden en dat ik heel trots ben dat ik deel uit mag maken van zo’n mooie vereniging. Uiteraard wens ik de club en supporters het beste toe in de toekomst.”

Le Congé is de eerste Noordwijker die heeft aangekondigd te vertrekken. Eerder deze maand werden de contracten van doelman Mike van Vliet en aanvoerder Emiel Wendt juist verlengd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik wil vv Noordwijk bedanken voor een geweldige periode in mijn voetbalcarrière, maar na dit seizoen is het mooi geweest.

Een bericht gedeeld door Martijn le Conge (@toenoe21) op