Nieuws

Martijn Vos scheidsrechter bij periodestrijd Kozakken Boys

De KNVB heeft Martijn Vos aangesteld voor de wedstrijd waarin Kozakken Boys de derde periode kan winnen en daarmee kwalificatie voor het hoofdtoernooi van de strijd om de KNVB Beker kan afdwingen. Die is zaterdag om 18.00 uur thuis tegen Koninklijke HFC.

Kozakken Boys staat in de derde periode na negen van de elf wedstrijden bovenaan met 22 punten. De directe achtervolgers Excelsior Maassluis en AFC (beiden 21 punten) hebben de eerste twee periodes al op hun naam geschreven. Daarna komt Jong Vitesse met achttien, maar die ploeg mag niet meedoen aan de bekerstrijd. Vandaar dat VVSB met zeventien dus feitelijk de belangrijkste opponent is in de strijd om deze prijs. Aangezien er hierna slechts één duel volgt, volstaat een overwinning voor de club uit Werkendam.

Dat moet tegen Koninklijke HFC gebeuren onder leiding van Martijn Vos, voor wie het zijn achtste wedstrijd van dit seizoen in de Tweede Divisie wordt. Zijn eerste van deze competitie was uitgerekend de heenwedstrijd tussen deze clubs op 22 september (3-2 voor de Haarlemmers). Verder floot hij nog twee duels van Kozakken Boys: op 15 december bij Jong Almere City FC (2-1 nederlaag) en op 23 maart thuis tegen Excelsior Maassluis (0-2 nederlaag). De mannen van trainer Michel Langerak hebben dus al drie keer verloren als Vos leiding gaf aan een ontmoeting.

De overige aanstellingen zijn:

AFC-VVSBD. Schaper
BVV Barendrecht-Excelsior MaassluisE. P. W. Thijs
VV Katwijk-SVV ScheveningenJ. W. M. van der Laan
FC Lienden-IJsselmeervogelsA. Bos
Rijnsburgse Boys-HHC HardenbergL. E. Cantineau
SV Spakenburg-Jong Sparta RotterdamJ. te Kloeze
De Treffers-Jong Almere City FCR. H. Hensgens
Jong Vitesse-GVVVL. P. S. Cairo