Nieuws

Masies Artien ook volgend jaar op Middelmors

Centrale verdediger Masies Artien heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract dat hem tot medio 2021 aan Rijnsburgse Boys bindt. Komende zomer begint de 26-jarige aan zijn vijfde seizoen in het geel-zwart.

Masies Artien (op de foto is hij afgelopen zaterdag in actie tegen AFC) kwam in 2016 over van hoofdklasser SC Genemuiden. Daarvoor speelde de verdediger voor Montfoort, FC Eindhoven en in Armenië bij FC Gandzasar. De in Hoofddorp wonende verdediger, waar hij werkt in het garagebedrijf van zijn vader, begon in de jeugd van Argon, waar hij ook het eerste elftal haalde. Meteen in zijn eerste jaar onder trainer Pieter Mulders veroverde bij een basisplaats en promoveerde met ‘De Uien’ naar de Tweede Divisie. Ook op het hogere niveau staat de in Irak geboren speler vaak in de basis. Aan het begin van dit seizoen stond hij er aanvankelijk naast, maar hij knokte zich knap terug bij de eerste elf.

Overzicht spelers

Met de contractverlenging van Masies Artien is nu van nagenoeg alle spelers bekend waar zij volgend seizoen spelen. Negentien spelers van de huidige A-selectie blijven. Zeven nieuwe spelers maken komende zomer hun opwachting op sportpark Middelmors. Hier het complete overzicht: Masies Artien, Marc Magan, Furhgill Zeldenrust, Thomas Bakker, Carlos Opoku, Bert Koomen, Anthony van Dongen, Dani van der Moot, Jordy Strooker, Jeffrey Jongeneelen, Roderick Gielisse, Bram Ros, Jeroen Spruijt, Max Hudepohl, Bradly van der Meer, Stijn Driebergen, Alessandro Kwant, Jesper Slootweg en Bart Duiker blijven allemaal. Verder komen in de zomer: Doelman Wesley Zonneveld (SVV Scheveningen), de verdedigers Dennis van der Plas (Quick Boys) en Rob Zandbergen (VVSB), de middenvelders Ian van Otterlo (Ter Leede) en Bram de Bruin (BVV Barendrecht) en de aanvallers Jan Willem Tesselaar (VV Katwijk) en Delano Asante (Quick).

De technische en medische staf van Rijnsburgse Boys blijft nagenoeg intact. Iedereen heeft bijgetekend in de winterstop, alleen data-analist en hersteltrainer Maurice Ravensbergen vertrekt na dit seizoen. Hij ambieert een functie als hoofdtrainer. Voor hem in de plaats komt Ronald Breinburg, een oud-speler van Rijnsburgse Boys.